Treasures Of The Future

Onze visie is dat jeugd de toekomst is. Wij zien elk kind als een geliefd schepsel van God dat daarmee immens waardevol is. Elk kind heeft unieke gaven en talenten. Wij geloven dat om deze te ontwikkelen een veilige basis nodig is en de juiste ondersteuning.

Onze missie is om kinderen de juiste basis en begeleiding te bieden waardoor zij de schat in henzelf leren zien en deze kunnen ontwikkelen met het oog op de toekomst.

Treasures Of The Future is in 2018 organisch ontstaan uit een samenwerking tussen stichting Treasures en de kerken uit verzamelgebouw De Nieuwe Stad. Inspelend op behoeften uit de buurt ontstond een naschools kinderprogramma waar kinderen gezonde voeding krijgen, een veilige ruimte om te spelen, persoonlijke aandacht, lichaamsbeweging en uitdagende activiteiten.

Treasures Of The Future vindt plaats in De Nieuwe Stad, Luthuliplein 11 in Amsterdam Zuidoost, elke maandag vanaf 14:00 uur. We starten met een inloop met spellen, muziek, creatieve en educatieve activiteiten. Er is fruit en broodjes.

Om 16:00 geven wij dansles, genaamd Confi-dance, waar de kinderen leren om hun zelfvertrouwen op te bouwen door middel van dansles.

Om 17:00 eten de kinderen mee bij onze Soup Kitchen: een gezonde warme maaltijd. Na de maaltijd worden de kinderen voorgelezen of krijgen ze bijbelonderwijs.